Yükleniyor...

KARİZMA KURYE

Fiyat Hesapla

Aşağıdaki bulunan alanda sempt seçerek hemen fiyat hesaplayıp kurye talebinde bulunabilirsiniz.

KARİZMA KURYE

Motorize, eğitimli ve uzman kadrosuyla, motorlu kurye ve dağıtım hizmetini yüksek kalite anlayışıyla bütünleştirerek hızlı, güvenli ve doğru evrak taşımacılığını mesleği olarak benimsemiştir. Şirket içi eğitim ve bilgi aktarımı ile kuryelerimiz sizlere, özenle seçilmiş, temiz kıyafetleri içerisinde, saygın iletişim yöntemleri ve son model araçları ile hizmet sunmaktadırlar.

HAKKIMIZDA

Karizma Kurye olarak 1995 yılında dağıtım sektörüne yeni bir soluk getirmek , müşterilerimizin beklentilerinden daha fazlasını karşılamak ve değişen dünyaya ayak uydurmak için kurulmuş , gelişime açık bir kurumuz. Bizim için en önemli şey müşterilerimizi anlamak ve onların beklentilerini karşılayabilecek düzeyde işler yürütmek. Bunun için her zaman müşterilerimiz ile yakın temas içinde bulunur ve sistemli bir prensiple çalışırız. Politikalarımız arasında her zaman güler yüzlü ve nazik , müşteri odaklı ve iş disiplinine sahip olmak vardır.
Geçen 25 yılda Karizma Kurye olarak 84 motor , 8 kargo aracı ve 2 VIP aracımızla İstanbul’un her bölgesinde müşterilerimizin beklentilerini imkanlar dahilinde çözümlemeye çalışırız. Siz eğer şirketinizi bir kelime ile anlatın derseniz hiç düşünmeden vereceğimiz tek cevap “SPECTRUM” olur. Anlamı ise beyaz bir ışığın herhangi bir prizmaya çarparak 7 farklı renge ayrılmasıdır. Soru işaretlerinizi görür gibiyiz. Buradaki beyaz ışık biz oluyoruz , prizma ise bize ulaşmanızı sağlayan her türlü araçlardır ve 7 renk ise siz müşterilerimizsiniz. İstanbul’un her köşesinden ayrı ayrı işleri , güçleri olan her biri farklı , her biri ayrı renk olan müşterilerimiz. Biz beyaz ışık olarak her zaman rengarenk müşterilerimizin her aradıklarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Peki ya siz ? Siz renkli müşterilerimiz arasına katılmaya hazır mısınız?
(Belki bizi bulmanızda yardımcı olur diye aşağıya adresimizi bırakıyoruz)
Kağıthane cad. Seçkin sk. 1No Dap Vadisi Bumerang Plazası kat 4 daire 82

84+ Moto Kurye
8+ Araçlı Kurye
2+ VIP Araç
96+ 96 Personel

YETKİ BELGELERİMİZ

İLETİŞİM

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ